Bh's

34 % SALE
Maison Close Cabaret Smoking body string met V-hals
Maison Close Cabaret Smoking body string met V-hals Maison Close luxe lingerie cabaret smoking body string achterzijde www.fiona.nl Maison Close luxe lingerie cabaret smoking body string www.fiona.nl

Maison Close Cabaret Smoking body string met V-hals

Artikelnummer: 3700436069462

Deze bodystring met diepe V-hals van Maison Close lingerie is een echt fashion item! De witte stof is heerlijk zacht en licht elastisch. De gehele set is gemaakt uit een stuk. Maison Close maakt exclusieve en luxe lingerie met prachtige stoffen. Deze lijn typeert zich door de kleuren zwart en wit. 

​Aan de voorzijde zit de strik die typerend is voor de Cabaret Smoking lijn van dit merk, de diepe V hals geeft de body een erg sexy uitstraling. De achterzijde van de body is een string. Aan de onderzijde zit een sluiting met haakjes zoals bij een bodystocking.

De Cabaret Smoking lijn is geinspireerd op de mannelijke smoking. De kleuren zwart en wit zijn elegant en stijlvol en traditioneel voor blouse met smokingpak. De strik die op bijna alle items van deze lijn te zien is, is een knipoog naar de strik die een man hierbij draagt, de bowtie.

 
81% polyester, 19% spandex
Maison Close maatvoering: S/36, M/38, L/40, XL/42
Handwas
Retourneerbaar: Om hygiŽnische redenen kan dit product niet geruild worden
€79,00 €119,00
Aantal

CategorieŽn

Informatie