Strings & Slips

Lucky Cheeks Ivory Pearl luxe string
Lucky Cheeks Ivory Pearl luxe string Lucky Cheeks Ivory Pearl luxe string www.fiona.nl Lucky Cheeks Ivory Pearl luxe string www.fiona.nl Lucky Cheeks Ivory Pearl luxe string www.fiona.nl Lucky Cheeks Ivory Pearl luxe string www.fiona.nl

Lucky Cheeks Ivory Pearl luxe string

Artikelnummer: SKU38867-LC1100

Maagdelijk wit met aan beide kanten 5 glimmende Swarovski steentjes in het bandje. Een echte luxe string voor vrouwen die houden van stijl, een hele sexy stijl wel te verstaanDeze lingerie is met zoveel oog vooro detail afgewerkt, het is een genot om te dragen en om naar te kijken! 

De strings van het merk Lucky Cheeks zijn wat ons betreft de meest sexy strings die we kennen. Door het design accentueert het een vrouwenlichaam geweldig. Het gebruik van mooie stoffen, maar ook verschillende materialen als bandjes, maken dit echt een eye catcher. Zooo stijlvol en zoooo sexy....wij zijn helemaal verliefd! 

Zelfs de achterzijde van de string is met veel oog voor detail afgewerkt. De Lucky Cheeks strings worden geleverd in een mooie cadeaudoos. Een cadeau voor jezelf of voor de ander, in beide gevallen is succes gegarandeerd! 

Let op! De strings vallen ruim. Twijfel je tussen twee maken, neem dan de kleinste van de twee.
62% Polyamid - 23% Polyester - 15% Elasthan
Handwas!
Retourneerbaar: Ja
€49,00
Aantal Maat

CategorieŽn

Informatie