Strings & Slips

Lucky Cheeks Queen of Love black luxe string
Lucky Cheeks Queen of Love black luxe string Lucky Cheeks Queen of Hearts string black www.fiona.nl Lucky Cheeks Queen of Hearts string black www.fiona.nl Lucky Cheeks Queen of Hearts string black www.fiona.nl Lucky Cheeks Queen of Hearts string black www.fiona.nl

Lucky Cheeks Queen of Love black luxe string

Artikelnummer: SKU38867-LC11

Een luxe string voor prinsessen en koninginnen - de Queen of Love - Black edition. Met het klassieke kleurgebruik van zwart en goud is dit een echte parel. Je zult je de koningin van de liefde voelen in deze prachtige lingerie. 

De strings van het merk Lucky Cheeks zijn wat ons betreft de meest sexy strings die we kennen. Door het design accentueert het een vrouwenlichaam geweldig. Het gebruik van mooie stoffen, maar ook verschillende materialen als bandjes, maken dit echt een eye catcher. Zooo stijlvol en zoooo sexy....wij zijn helemaal verliefd! 

Zelfs de achterzijde van de string is met veel oog voor detail afgewerkt. De Lucky Cheeks strings worden geleverd in een mooie cadeaudoos. Een cadeau voor jezelf of voor de ander, in beide gevallen is succes gegarandeerd! 

Let op! De strings vallen ruim. Twijfel je tussen twee maken, neem dan de kleinste van de twee.
62% Polyamid - 23% Polyester - 15% Elasthan
Handwas!
Retourneerbaar: Ja
€49,00
Aantal Maat

CategorieŽn

Informatie