Betalen Betalen met Cadeaukaart Wasvoorschriften Maatinformatie Levering & verzendkosten Privacybeleid Ruilen & retouren Algemene voorwaarden Acties Over ons Flirt with Fiona.nl Flirty Blog

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Over ons

Passie voor lingerie en de overtuiging dat meer en meer mensen ervan overtuigd zijn dat mooie onderkleding bijdraagt aan zelfvertrouwen en waardering van bijvoorbeeld uw partner, hebben geleid tot de oprichting van Fiona.nl
 
Wear fabulous underwear,
even if you are the only person who is going to see it
 
Mooie lingerie draagt bij mannen, maar vooral bij vrouwen bij aan het zelfvertrouwen. En wees eerlijk, waarom zouden we alleen iets moois kopen of dragen voor speciale gelegenheden als we het ons het hele jaar kunnen veroorloven.
 
A well tailored suit is to woman what lingerie is to man
 
Naast de verkoop via internet bieden wij u de mogelijkheid om een thuisparty te organiseren. Geheel in vertrouwde omgeving kunt u passen, voelen en beleven wat mooie lingerie voor u kan doen.
De thuisparty’s zijn alleen voor onze fashion collectie. Basics, club- en partywear kunt u via onze webwinkel aanschaffen.
 
Be your own kind of beautiful
 
Wij staan voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid en willen voor onze klanten goed toegankelijk zijn. Een goede bedrijfsorganisatie en mooie producten tegen een eerlijke prijs is dan ook het gevolg.
Wij gaan dan ook voor 100% tevredenheid en niets minder dan dat!

Probeer ons vooral uit; maar pas op want we laten je nooit meer gaan!

CategorieŽn

Informatie