Betalen Betalen met Cadeaukaart Wasvoorschriften Maatinformatie Levering & verzendkosten Privacybeleid Ruilen & retouren Algemene voorwaarden Acties Over ons Flirt with Fiona.nl Flirty Blog

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Betalen

Alle prijzen van producten die via onze webshop verkocht worden zijn inclusief BTW.
 
Voor alle betalingen werken wij samen met de gespecialiseerde payment provider Buckaroo. Met ruim 4.500 klanten en 200 (web) partners is Buckaroo de bepalende Payment Service Provider in Nederland. Dit staat garant voor een soepele, snelle en veilige afhandeling van alle betalingen voor u als onze klant.
 
Beschikbare betaalmethoden
U kunt bij ons betalen via iDEAL, overboeking, PayPal en Bancontact/ Mister Cash (België). Alle betaalmethoden zijn voor u als klant gratis. Maakt het u niet uit? Voor ons heeft IDEAL de voorkeur.
 
Let op! Betalen via een overboeking zorgt voor vertraging in de levering. Uw bestelling wordt verstuurd zodra wij uw betaling hebben ontvangen. 

iDEAL 
De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is iDeal, deze betaalmethode heeft ook onze voorkeur. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen, direct gekoppeld aan uw eigen online bankprogramma. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Het geld wordt direct afgeschreven en et geHetFiona.nl kan snel beginnen met het verzenden van uw aankoop.

Deze betaalmethode loopt via de veilige omgeving van onze payment provider Buckaroo.

Overboeking
Wanneer u kiest voor betalen via bankoverboeking, zullen wij uw bestelling reserveren tot wij de betaling hebben ontvangen. U ontvangt per email het rekeningnummer, de naam en het over te maken bedrag. U maakt het totaalbedrag vervolgens over onder vermelding van het ordernummer.
 
Wij verzenden uw bestelling zodra het orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Let er goed op dat u uw unieke ordernummer bij de betaling vermeldt voor een snelle levering. Afhankelijk van uw bank kan het 2-4 dagen werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. De levertijd kan door deze betaalwijze dus wat langer worden. U ontvangt een bevestiging zodra de bestelling wordt verzonden. Rond uw bankoverschrijving binnen 7 dagen af om uw reservering niet verloren te laten gaan.
 
Let op: Indien u geen bevestiging heeft ontvangen wordt u geadviseerd uw spambox te controleren of contact met ons op te nemen.

PayPal 
Via PayPal kunt u snel en gemakkelijk (internationaal) online geld overmaken naar webwinkels en personen. Een PayPal-rekening openen is gratis en u kunt zowel uw bankrekening als uw creditcard aan uw PayPal account koppelen.
 
Wanneer u kiest voor betalen via PayPal wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account, uw bestelling wordt direct verwerkt. Zodra u de bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag worden afgeschreven van uw PayPal account.
Indien u goederen retourneert wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account.
 
Als u een bestelling via PayPal betaalt, ontvangt u van ons altijd een ontvangstbevestiging waarin ook een link naar het PayPal betaalproces is opgenomen. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heeft u met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Na het verloop deze drie uren, is betalen helaas niet meer mogelijk. Uw bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.
PayPal betalingen lopen via het beveiligde netwerk van PayPal.

Bancontact/ Mister Cash (alleen voor België)  
Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethodes kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FiNTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/ Mister Cash.
 
Deze betaalmethode loopt via de veilige omgeving van onze payment provider Buckaroo.

Factuur
U ontvangt alle correspondentie omtrent de bestelling digitaal per email, dit omvat een bevestiging en een factuur.

Fashion Giftcard Cadeaukaart    
Wij accepteren de Fashion Giftcard als betaalmiddel. Koopt u een product wat de waarde van uw kaart overschrijd dan kunt u dit bedrag gewoon bijbetalen. Deze betaalmethode loopt via de veilige omgeving van onze payment provider Buckaroo.
Voor meer uitleg verwijzen wij u naar de pagina 'Betalen met cadeaukaart' in het menu. 


Fashioncheque Cadeaukaart   
Wij accepteren de Fashioncheque cadeaukaart als betaalmiddel. Koopt u een product wat de waarde van uw kaart overschrijd dan kunt u dit bedrijf gewoon bijbetalen. Deze betaalmethode loopt via de veilige omgeving van onze payment provider Buckaroo. Voor meer uitleg verwijzen wij u naar de pagina 'Betalen met cadeaukaart' in het menu.

YourGift giftcard
Wij accepteren de YourGift giftcard als betaalmiddel. Koopt u een product wat de waarde van uw kaart overschrijd dan kunt u dit bedrijf gewoon bijbetalen. Deze betaalmethode loopt via de veilige omgeving van onze payment provider Buckaroo. Voor meer uitleg verwijzen wij u naar de pagina 'Betalen met cadeaukaart' in het menu. 

CategorieŽn

Informatie