Heren

21 % SALE
ES Collection Sport boxer wit
ES Collection Sport boxer wit ES Collection UN064 sport boxershort wit www.fiona.nl ES Collection un064 sport boxershort wit www.fiona.nl

ES Collection Sport boxer wit

Artikelnummer: SKU36387310102

Deze witte boxershort heeft een sportieve uitstraling. De combinatie met rood en blauw is tijdloos en lekker firs voor de zomer. Ook in de band komen de kleuren subtiel terug, met in het midden het ES logo. De biezen laten de lijnen van de boxershort aan de onderzijde iets oplopen, waardoor de boxer geen standaard rechte onderkant krijgt en dit geeft hem een extra leuke twist. Hierdoor ziet deze boxer er aan alle kanten geweldig uit! De pasvorm is fantastisch, het laat je belangrijkste lichaamsdelen geweldig uitkomen! 

De techniek in de ES Collection boxershort is zo ontwikkeld dat deze shorts voor iedereen 'werken'. Het accentueert je lichaam perfect en zit echt anders; heerlijk. 

Deze kwaliteit moet je ervaren om het te weten!

Let op! ES Collection koop je altijd 1 maat groter dan je 'normale' europese maatvoering. Draag je van andere merken dus altijd een maat M, dan bestel je een maat L van ES Collection.
Retourneerbaar: Ja
€30,00 €38,00
Aantal Maat

Categorien

Informatie