Betalen Betalen met Cadeaukaart Wasvoorschriften Maatinformatie Levering & verzendkosten Privacybeleid Ruilen & retouren Algemene voorwaarden Acties Over ons Flirt with Fiona.nl Flirty Blog

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Levering & verzendkosten

Fiona.nl streeft ernaar alle bestellingen, mits op voorraad, binnen 48 uur te leveren. Als uw keuze niet (meer) leverbaar is, stuur ons dan even een e-mail zodat we kunnen kijken of we u alsnog van dienst kunnen zijn. Als dat zo is dan bieden wij u in elk geval een aantrekkelijke korting op dit product.

Het kan in uiterste gevallen voor komen dat de voorraad en bestelsystemen niet synchroon lopen. In het geval u iets besteld dat we toch niet blijken te kunnen leveren dan doe wij u altijd direct een aantrekkelijk voorstel. Uiteraard kunt u de bestelling ook kosteloos annuleren.
 
De bestellingen van Fiona.nl worden geleverd vanuit verschillende magazijnen. Hierdoor kan het voor komen dat u meerdere pakketten ontvangt. Schrik dus niet als uw bestelling niet compleet is. Elk pakket is voorzien van een pakbon, klopt de pakbon met de inhoud van het desbetreffende pakket, dan ontvangt u de rest van uw bestelling via een andere koerier.
 
Heeft u een vraag over uw levering, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via ons e-mail adres help@fiona.nl

Verzendkosten Nederland & Belgie
Bestellingen boven € 60,- worden gratis naar u verzonden!
Bij bestellingen onder € 60,- wordt € 6,95 verzendkosten in rekening gebracht.

International shipping costs:
Germany
Luxembourgh
€ 9,00
Austria
Czech Republic
Denmark

France
Hungary
Italy
Lichtenstein
Poland
Slovenia
Sweden

UK
€ 12,50
Latvia
Lithuania
Slovakia
€ 16,50
Bulgary
Romania
Spain
€ 22,50
Greece
Iceland
€ 35,00

CategorieŽn

Informatie