Sale

Soak - Geurloos - kleine fles
Soak - Geurloos - kleine fles Soak wasmiddel zeep lingerie www.fiona.nl Soak wasmiddel zeep lingerie www.fiona.nl Soak wasmiddel lingerie wol zwemkleding www.fiona.nl

Soak - Geurloos - kleine fles

Artikelnummer: SKU379641111

Was je favoriete lingerie zonder uitspoelen met het nieuwe merk SOAK.

SOAK is de nieuwer manier om je delicate wasgoed te wassen of op te frissen. Maar je kan er niet alleen lingerie in wassen, ook andere delecate stoffen kan je er in schoon krijgen. Bijvoorbeeld zwemkleding of kousen. Dit kleinere formaat flesje geeft je de kans om het eens te proberen!

Met 1 theelepel SOAK was je een lingeriesetje (het beste altijd bh en slip samen ivm kleurverschil) in 3 tot 4 liter koud water. SOAK schuimt niet en je hoeft het niet uit te spoelen. Alleen 15 minuten laten staan is genoeg, hoe handig is dat! Tijdens het weken worden vuil en geurtjes geabsorbeert en vastgehouden door het water. 

SOAK kost je omgerekend slechts € 0,25 cent per wasbeurt! Een wasbeurt in een wasmachine is een stuk duurder en niet goed voor je lingerie.  De wasmachine draaien kost je gemiddeld € 1,- per wasbeurt. Er zijn 5 verschillende parfums en er is een geurloze variant. Deze fles is geurloos, dus altijd neutraal.

Fles 90ml: +/- 18 wasbeurten (ideaal reisformaat!)

Dankzij de ecologische formulie op basis van bio-afbreekbare , plantaardige en duurzame ingredienten is SOAK niet alleen zacht voor je was, maar ook voor moeder natuur. 
Retourneerbaar: Ja
€13,00

CategorieŽn

Informatie